Kul med foto

Det är kul att det finns så mycket kul man kan hitta på och göra, det är härligt med alla sköna hobbys som man kan ha. Det är många som har foto som hobby. Det finns många bra ställen online man kan kolla upp som till exempel stock footage som har många saker som är bra.

Det finns många som bloggar som har en bra kamera som dom använder och tar bra kort med, och bilderna blir så bra. Och det är ju jätte kul att titta på sådana bilder, och jag skulle vilja bli duktigare på att ta kort och det är något som jag har tänka på.

Bra att öva på

Ja det är ju bra att man övar så att det blir snyggare och snyggare. Ja det finns så många som är duktiga och det finns många man kan lära av och det är bra. Det är ju kul att man har mycket att lära när det kommer till en hobby att det finns saker att bli bättre på hela tiden och det är ju toppen att det är så med fotograferande.

Sen så finns det ju så många olika saker som man kan ha som hobby, praktiskt taget så kan allt bli en hobby om man bara så vill. Det beror ju helt på vad det är man tycker är kul och vad det är man vill göra på sin fritid. Så det är bra att kolla och se vad det är man tycker är kul och så kan man prova på olika saker och se vad man vill hitta på.
Ja det finns så många saker som skulle vara kul att hitta på och prova på, så det gäller att prova på och sen hitta sin grej som man tycker om att hålla på med och som man tycke är kul.